Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині жінка з інвалідністю за гроші одружувалася із військовозобов’язаними для виїзду за кордон

26-річна мешканка Коломийщини з інвалідністю укладала фіктивні шлюби із чоловіками призовного віку, щоб ті могли виїхати з України. Коломиянка вже їхала у “весільну подорож” за кордон із мешканцем села Мишин, але повернулась лише одна. Через тиждень після розлучення вона уклала ще один шлюб. Жінці повідомили про підозру і відправили під домашній арешт.

Пише Інформатор за даними прокуратури та поліції області.

26-річна коломиянка, яка є інвалідом дитинства 1 групи, раніше зареєструвала фіктивний шлюб з 26-річним мешканцем с. Мишин, Коломийського району. Невдовзі «подружжя» виїхало за кордон, начебто у «весільну подорож». Надалі в Україну повернулась лише жінка й одразу подала на розвід. А за тиждень після розлучення, коломиянка уклала новий шлюб з 33-річним мешканцем Івано-Франківська, з яким також планувала виїхала за межі України. Однак була викрита правоохоронцями.

Таку послугу вона оцінила у 4 тисячі доларів, але отримала лише частину із обумовленого та була викрита правоохоронцями.

За процесуального керівництва Коломийської окружної прокуратури повідомлено про підозру 26-річній жінці за фактом сприяння у незаконному переправлення осіб через державний кордон (ч. 3 ст. 332 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Коломийського РВП.

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору