Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Стопчатові взялись капітально ремонтувати міст

У Стопчатові взялись капітально ремонтувати міст

Міст у селі Стопчатів на Косівщині збудований ще 73 роки тому, відповідно він вже не відповідає сучасним будівельним нормам. Зараз працівники прикарпатської дорожньої служби проводять капітальний ремонт моста.

Які роботи там проводять – розповість Інформатор за даними Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області.

У Стопчатові ремонтують міст на км 93+710 автошляху P-24 Татарів — Кам’янець-Подільський.

Як повідомляють, вже влаштували збірну конструкцію — спіральновиту гофровану трубу діаметром 4 м. Також змінили підмостове русло та влаштували укоси насипів на підходах до мосту та додаткову смугу 4,1 м на підйомі дороги у віражі.

На мості має бути дві смуги руху на підйомі та одна на спуску задля покращення безпеки дорожнього руху.

Дорожники планують відновити асфальтобетонне покриття, влаштувати нове перильне та бар’єрне огородження, зовнішнє освітлення, дорожню розмітку та відповідні знаки.

Водіїв просять звертати увагу на попереджувальні знаки в місці проведення ремонту та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Viber, Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору