Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Іллінцях підліток скоїв ДТП | є травмовані

В Іллінцях підліток скоїв ДТП | є травмовані

5 червня, близько 16:40 в селі Іллінці неповнолітній мешканець Заболотова взяв без дозволу авто та в’їхав в металевий міст.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Патрульну поліцію Івано-Франківської області.

15-річний хлопець взяв у свого родича автомобіль “Skoda Fabia” та спільно з товаришами поїхали кататись. Малолітній керманич не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та заїхав в металевий міст. Внаслідок чого травмовано пасажирів транспортного засобу. Йдеться про двох мешканців Заболотівської ТГ, 2008 та 2009 років народження. В автівці також перебували ще двоє неповнолітніх, вони не травмувались.
Водія перевірили на стан сп’яніння, він був тверезий.

 

За даним фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України.

Патрульні вкотре закликають баткьів спілкуватися з дітьми та пояснювати небезпеку керування машиною бе водійського посвідчення. Згідно до Правил дорожнього руху право керувати транспортними засобами (автомобілями, квадроциклами) можна отримати після досягнення повноліття, тобто з 18 років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору