Коломия До сайту

Поліція оголосила розшук мешканки Коломийщини та її 4-річної доньки. ОНОВЛЕНО

29-річна жінка з Городенківської громади з донькою понад добу не з’являються вдома та не виходять на зв’язок.  Поліція просить допомогти розшукати їх. 

Пише Інформатор, посилаючись на обласну поліцію.

ОНОВЛЕНО

Станом на 13:00 7 червня поліцейські Прикарпаття встановили місцеперебування матері та малолітньої дитини. В ними все гаразд. Жертвами злочину чи будь – яких інших протиправних дій вони не стали. 

Матір з дитиною проживають у селі Олієво-Королівка, Городенківської ТГ, Коломийського району. Жінку разом із своєю 4-річною донькою вийшла з дому 6 червня близько 8:30 та по даний час їх місцеперебування невідоме.

Зниклі – Григоришин Тетяна Олександрівна, 1995 року народження, та Старчук Катерина Петрівна, 2020 року народження.

Прикмети розшукуваної жінки:
зріст 175 см, середньої тілобудови, русяве довге волосся.

Одягнена в плаття біло-синього кольору та відкриті туфлі білого кольору. Мала із собою чорну жіночу сумочку на плече.

Прикмети розшукуваної дитини:
зріст 105 см, худорлявої тілобудови, русяве довге волосся.

Одягнена в білий дитячий літній костюм та відкриті босоніжки світлого кольору.

Правоохоронці звертаються до громадян, які зможуть допомогти встановити місцезнаходження Тетяни Григоришин та її доньки Катерини Старчук або надати іншу корисну інформацію негайно телефонувати на лінію «102» або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: +380(97) 98 32 132, +380(67) 497 17 87.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com