Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Добірка фільмів, які створять літній настрій

Червень вже в повному розпалі, а значить саме час дивитися фільми, щоб підняти собі літній настрій. Особливо, якщо до відпустки ще далеко. Наводимо вам добірку класних літніх картин, де тепло, сонце, чарівні краєвиди, а ще кохання та пригоди.

Інформатор ділиться списком фільмів, в яких ви відчуєте справжню літню атмосферу.

“Похмілля в Таїланді” (2019) – комедія/драма (16+)

Головний герой розчарований своїм життям і вирішує поїхати в подорож до Таїланду. Він бере з собою давнього друга та в надії на те, що ця мандрівка допоможе їм знайти себе і змінити своє ставлення до життя. Протягом своєї подорожі вони зустрічають різних людей і стикаються з непередбачуваними ситуаціями, що викликають у них роздуми про дружбу, кохання і сенс життя. Фільм відзначається непередбачуваною сюжетною лінією та яскравими екзотичними локаціями, що робить фільм цікавим для глядача.

“Мамма Міа!” (2008) – комедія

Головна героїня, Софі, живе на грецькому острові і мріє дізнатися, хто її батько. Після того, як вона знаходить щоденник своєї матері, в якому згадується про трьох потенційних батьків, Софі вирішує запросити їх на своє весілля, призначене на остріві. Пригода розгортається, коли батько Софі і двоє колишніх коханців її матері прибувають на острів, не знаючи, чому їх запросили.

“Мамма Міа!” виявився комерційним успіхом, заробивши більше 600 мільйонів доларів у всьому світі. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків і став одним з найпопулярніших музичних фільмів за останні роки. Успішний фільм також викликав продовження та адаптації для сцени.

“Спекотні літні ночі” (2017) – драма

Фільм розповідає про молодого хлопця на ім’я Даніел, який проводить літо 1991 року на північному узбережжі Масачусетсу. У віці 16 років він зустрівся зі своєю тіткою в Бей-Стейт, тоді і почав торгівлю наркотиками. Згодом головний герой зустрічає дівчину під назвою Макейлі, яка виявляється сестрою його партнера по торгівлі, і вони обидва потрапляють у складну ситуацію, коли їхні відносини стають причиною конфлікту між наркоторговцями.

Фільм має яскраву атмосферу 90-х років і відтворює атмосферу того періоду дуже вдало. Також ставить питання про моральність та наслідки своїх дій, що робить його цікавим для роздумів.

“50 перших поцілунків” (2004) – романтика/комедія

Головний герой, Генрі Рот, прагне пов’язати своє життя з ідеальною жінкою і врешті-решт зустрічає Люсі, яка працює у місцевому кафе на Гаваях. Проте виявляється, що Люсі має важке невиліковне захворювання – антероградну амнезію, через яку вона забуває про всі події, які сталися після аварії, що трапилася декілька років раніше. Щоб здобути Люсі, Генрі вирішує кожного дня знову завоювати її серце, незважаючи на її нездатність пам’ятати минулі події.

“50 перших поцілунків” став класичним варіантом романтичної комедії та досі популярний серед шанувальників цього жанру.

“Їсти, молитись, кохати” (2010) – драма

Головна героїня  фільму Ліза розуміє, що її життя не те, що вона хотіла б. Після розлучення вона вирушає у подорож навколо світу в пошуках самої себе і сенсу життя. Вона відвідує Італію, де насолоджується їжею, відвідує Індію, де шукає духовності, і Балі, де знаходить справжнє кохання.

“Їсти, молитися, кохати” – це розслаблюючий та інтроспективний фільм про особисті перетворення та пошук щастя. Через захоплюючі краєвиди та глибокі роздуми головної героїні фільм заохочує глядачів подумати про власні цінності та пріоритети у житті.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору