Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті поліцейський взяв хабар за “виготовлення” посвідчення водія

На Прикарпатті поліцейський взяв хабар за "виготовлення" посвідчення водія

Інспектор одного з відділень поліції на Прикарпатті за хабар мав домовитись про видачу відновленого водійського посвідчення, але не зміг це зробити і дав “клієнту” підроблені права.

Деталі розповідає Інформатор за даними обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що правоохоронець за грошову винагороду, а саме 700 доларів США, взявся вирішувати питання щодо видачі відновленого посвідчення водія. Він гарантував місцевому жителю, що забезпечить видачу посвідчення без належного оформлення, подачі документів та без фізичної присутності самого водія.

Коли інспектор отримав частину коштів, то намагався домовитись із уповноваженим працівником територіального сервісного центру, але той відмовився виконувати незаконне прохання.

Щоб не повертати кошти, він вирішив передати замовнику підроблене посвідчення.

Наразі підозрюваний звільнений із займаної посади.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури правоохоронцю повідомлено про підозру у зловживанні впливом та збуті підробленого документу (ч.2 ст. 369-2, ч.1 ст. 358 КК України).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору