Інформатор Коломия

ГОРОДЕНКА

У Городенці замовили технічне обслуговування фонтану: у кого та за скільки?

У Городенці замовили технічне обслуговування фонтану: у кого та за скільки?

Наприкінці травня комунальне підприємство “Городенка-Житлосервіс” уклало договір на технічне обслуговування фонтану із київською підприємицею. Як з’ясувалося, з моменту реєстрації ФОПу, вона перемогла у 5 закупівлях, 4 з яких – від комунального підприємства Городенки.

Детальніше розповість Інформатор.

21 травня 2024 року КП “Городенка-Житлосервіс” заключило прямий договір на послугу з технічного обслуговування фонтану до кінця цього року. На це з місцевого бюджету виділили 70 775 грн. 

Договір уклали із ФОП ЛІСІЦИНА СВІТЛАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.

Згідно даних платформи YouControl, підприємиця зареєструвала ФОП у Києві 5 років тому. Основний вид діяльності цієї підприємиці – роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу інтернет.

Втім, згідно КВЕДів, вона також спеціалізується на будівництві трубопроводів, житлових і нежитлових будівель, а ще перекладі, дизайні, виданні журналів і періодичних видань та роздрібній торгівлі. Серед видів діяльності є також монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.

За ці 5 років київська підприємиця заключила п’ять договорів на загальну суму 146 305 грн. Чотири закупівлі пов’язані із обслуговуванням фонтану в Городенці. 

До слова, у 2022 році загальна вартість обслуговування водограю у Городенці становила 167 550 грн. Лише на електроенергію за період з 15 квітня до 1 жовтня 2022 року для фонтану витратили 83 990 грн.

Нагадуємо, фонтан у Городенці відкрили у 2021 році.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору