Інформатор Коломия

ГОРОДЕНКА

До Городенки “на щиті” повернеться захисник Володимир Каратник

З 18 травня 2024 року вважалося, що Герой Володимир Каратник зник безвісти, та нещодавно смерть воїна підтвердилася. 12 червня його нарешті повернуть до рідної громади.

Інформатор щиро співчуває рідним, близьким та побратимам захисника.

Захисник народився 26 червня 1974 року, мешкав у селі Дубки, Чернелицької громади. Володимир став на захист Батьківщини на посаду солдата кулеметника. Свій останній бій прийняв 8 травня 2024 року в ході виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, під час ведення бойових дій, біля н.п. Кліщіївка, Донецької області.

Сьогодні, 12 червня, о 12:00 скорботний кортеж з тілом захисника прибуде до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у Городенці, мешканці громади просять прийти, щоб гідно віддати шану Герою. Біля каплиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду.

Кортеж прямуватиме наступним маршрутом: 11:30 через села Незвисько, Воронів. О 12:30 через села Котиківка та Семаківці. Просимо мешканців цих старостинських округів вийти та гідно зустріти Героя! Про чин похорону та церемонію прощання повідомимо додатково.

Вічна пам’ять захиснику!

Нагору