Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин вирощував коноплю в орендованому будинку

Коломиянин вирощував коноплю в орендованому будинку

Поліцейські впіймали на гарячому  25-річного мешканця Коломиї, коли той доглядав за “урожаєм”.  Нарковмісні рослини чоловік вирощував в орендованому будинку, де облаштував спеціальний бокс. 

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Патрульну поліцію області. 

В спеціально облаштованому боксі з вентиляційними системами, обігрівачами, спеціальним освітленням та теплоізоляторами фігурант висадив рослини коноплі. Під час огляду приміщення поліцейські вилучили ряд речових доказів: подріблену речовину схожу на канабіс, рослини коноплі, а також прилади для подрібнення та викурювання наркотичних речовин, мобільні телефони, чорнові записи. Всі речові докази скеровано для експертного дослідження.

Окрім того, патрульні з’ясували, що фігурант займався збутом наркотиків в Коломийському районі.

Фігуранта справи слідчі затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України за скоєння злочинів, передбаченого ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель) та ч.2 ст 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

 

Затриманому повідомлено про підозру. Наразі правоохоронці встановлюють спільників причетних до незаконної діяльності коломиянина.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

 

Нагору