Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Надвірна втратила Героя: до рідного міста повертається Руслан Гавдига

Надвірна втратила Героя: до рідного міста повертається Руслан Гавдига

До небесного воїнства приєднався ще один воїн з Надвірної – 10 червня на Харківщині у бою за свою державу та народ поліг Руслан Гавдига. Сьогодні, 14 червня, скорботний кортеж з тілом Героя прибуде до рідного міста.

Із сумом сповіщає Інформатор.

Надвірнянець Руслан В’ячеславович Гавдига був завзятим українцем, щирим патріотом своєї країни, турботливим батьком, прекрасним чоловіком та відважним воїном, йдеться на сторінці міського голови.

“Коли я воюю, то йду в бій з думками про вас, знаю, що ви тут, тому захищаю вас і завжди буду захищати…”

Пишуть, що такими словами керувався Герой під час кожного бойового завдання. Він розумів, що ніхто, крім нас не збудує країни і не буде боротися за нашу свободу. Тому і взяв до рук зброю та пішов захищати суверенність України.

Багато всього бачив, багато пережив, та жорстока війна змусила віддати найцінніше – власне життя за ближніх своїх, за свою родину, за Батьківщину…

10 червня 2024 року солдат Гавдига Руслан Вʼячеславович загинув неподалік населеного пункту Стариця Чугуївського району Харківської області. 25 серпня Герой мав святкувати ювілей – 40 років.

Сьогодні воїн востаннє повертається додому. Орієнтовно: о 11:30 год. проїде траурна процесія: м. Івано-Франківськ с. Тисменичани, с. Цуцилів, с. Перерісль, с. Л. Тарновиця, с. Назавизів.

О 12:20 м. Надвірна: вул. Шухевича, вул. Мазепи, вул. Княгині Ольги, вул. Івана Франка, вул. Визволення 3 “Будинок Смутку”.

Вічна пам’ять та шана Герою…

Нагору