Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Залишилось три донечки: Отинійщина втратила захисника Олександра Бурмая

Залишилось три донечки: Отинійщина втратила захисника Олександра Бурмая

Отинійська громада знову здригнулася від страшної та гіркої звістки про загибель воїна та багатодітного батька Олександра Бурмая. Сьогодні, 15 червня, з Героєм прощатимуться в Отинії, а потім загиблий захисник востаннє повернеться до рідного дому.

Інформатор висловлює слова співчуття рідним, близьким, побратимам, всім, кого зачепила ця втрата.

Бурмай Олександр Олегович з села Угорники був навідником взводу охорони, 140-ої роти охорони, військової частини А0742. Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність загинув 11 червня 2024 року внаслідок вогневого зіткнення із противником, отримавши поранення несумісне із життям. Рівно місяць тому – 15 травня – Олександр Бурмай відзначив ювілей – 50 років.

У загиблого Героя залишилось 3-є донечок та дружина Світлана.

Отинійський селищний голова, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат ради, щиро співчуває начальнику відділу освіти Отинійської селищної ради — Світлані Бурмай, з приводу загибелі чоловіка Олександра, котрий вірний військовій присязі до кінця мужньо виконував військовий обов’язок, йдеться на сторінці громади.

Сьогодні, 15 червня, відбудеться прощання громади із загиблим Героєм Олександром Бурмай, (зі сторони м. Коломия) об 17:00, на площі біля памʼятника Тарасу Шевченку в селищі Отинія. Опісля того, о 20:00 в с. Угорники, по вул. Церковна 33, розпочнеться чин парастасу.

Прохання до всіх жителів громади відкласти клопоти і зустріти живим коридором з квітами спочилого воїна і віддати належну шану нашому Герою, створити молитву за спокій його душі, розділити біль гіркої втрати з рідними, близькими та побратимами! Давайте всі разом віддамо данину поваги та пам’яті нашому загиблому захисникові і гідно проведемо його в останню дорогу – закликає керівництво громади.

15, 16 та 17 червня на території Отинійської громади – Дні жалоби.

Вічна пам’ять….

Нагору