Інформатор Коломия

ВЛАДА

Плюс 100% і навіть 150%: які премії у Коломийській міській раді у 2024

Плюс 100% і навіть 150%: які премії у Коломийській міській раді у 2024

Як заробляли у Коломийській міській раді в перший рік повномасштабного вторгнення Інформатор висвітлював у статті про Високі досягнення в праці, зарплата в 80 тис грн та 120% преміальних.

У 2023 році ситуація суттєво не змінилась. А з оприлюдненням декларацій чимало наших читачів перейшли на нецензурну лайку, коментуючи офіційні доходи предстаників місцевої влади

21 червня один з депутатів оприлюднив дані про премії працівників Коломийської міської ради за квітень 2024 року. Дані подані у відсотках й без зазначення суми у гривнях.

Інформатор двічі на рік моніторить не тільки премії працівників ратуші, але оклади, надбавки за високі досягнення у праці, матеріальні допомоги та інші доплати. Дані про перше півріччя 2024 року очікуйте у липні.

100%, 120% і навіть 150% премії

У квітні 2024 року премії по 100-120% отримав завгосп міськради, 6-ро працівників ЦНАПу. А ще – спеціалістка відділу інвестиційної політики, начальник відділу охорони здоров’я, троє інспекторів муніципальної інспекції.

Найбільше премії цього квітня заслужив спеціаліст з питань паркування (також муніципальна інспекція). Він отримав 150% премії. Детальніше дивіться у скріншотах з публікації коломийського депутата.

Раніше Інформатор досліджував ситуацію з призначенням похресника міського голови всупереч законів. Детальніше читайте у статті: Хресний батько по-коломийськи: похресник мера працює в ратуші без відповідного диплому.

Дивіться також:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору