Коломия До сайту

Від атаки ворога зазнав руйнувань Університет нафти і газу в Івано-Франківську

Вночі 22 червня ворожі ракети пошкодили чимало цивільної інфраструктури на Прикарпатті, зокрема в обласному центрі частково зруйновані кілька корпусів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Повідомляє Інформатор з посиланням на франківську редакцію.

Наслідком влучання також стало пошкодження понад 800 вікон в різних будинках Івано-Франківська,  14 будівель, понад 1000 квадратних метрів покрівлі та садочок й ліцей на Набережній.

Міський голова Франківська зазначив, що місто дасть компенсацію всім власникам помешкань, де повибивало вікна. Фахівці обійдуть кожне постраждале помешкання, встановлять збитки і після того можна буде звертатися за компенсацією в ЦНАП.

“Зараз дві комісії, які сформовані з представників Комфортного дому та наших комунальних підприємств обійдуть кожне пошкоджене помешкання. Працюють правоохоронні органи. Встановлять збитки й після того можна буде звертатися за компенсацією. Ця робота буде здійснена сьогодні, ЦНАПи будуть приймати заяви з понеділка. Ми зараз напрацьовуємо механізм отримання тих компенсацій”, – зазначив мер.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.