Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Надвірнянській громаді знайшли тіло жінки поблизу проводу електропередач

У селищі Битків Надвірнянського району біля опори повітряної лінії виявили обірваний провід та тіло місцевої жительки. На місце викликали поліцію.

Повідомляє Інформатор Коломия за даними сайту Інформатор Івано-Франківськ.

“В одному з населених пунктів Івано-Франківської області біля опори повітряної лінії виявлено обірваний провід та тіло місцевої мешканки. На місці викликалась поліція“, – повідомляє Міненерго.

Керівник сектору комунікації Андрія Яцків повідомив, що під час огляду місця трагедії було встановлено, що на тілі жінки, 1981 року народження, сліди насильницької смерті відсутні.

“На місце виїхала слідчо-оперативна група. З’ясували, що жінка — жителька селища Битків Пасічнянської громади. Тіло направили на судово-медичну експертизу в Надвірнянський морг”, — прокоментував Суспільному Андрій Яцків.

За попередньою інформацією, це – нещасний випадок. Біля тіла був обірваний високовольтний дріт від електромережі.

Деталі трагедії наразі встановлюють.

“Прикарпаттяобленерго” нагадує, що у випадку виявлення обірваного проводу електропередачі, відійдіть від нього на відстань від 8 метрів та зателефонуйте у кол-центр АТ «Прикарпаттяобленерго» за телефоном 0 800 50 40 20.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору