Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Кримінальник з Узбекистану примусово покине Україну

Кримінальник з Узбекистану примусово покине Україну

Міграційна служба Івано-Франківської області ухвалила рішення про примусове видворення з території України громадянина Узбекистану через його кримінальне минуле. 

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Міграційну службу Івано-Франківської області.

38-річний узбекистанець, маючи посвідку на тимчасове проживання в Україні, вчинив низку кримінальних правопорушень насильницького та майнового характеру – грабежі та розбійний напад. Згідно з вироком суду, чоловік відсидів 9 років за ґратами. Поведінка іноземця в умовах ув’язнення була далекою від належної.

Отже, як тільки в засудженого закінчився термін покарання, правоохоронні органи припустили, що подальше перебування чоловіка на території України може суперечити інтересам забезпечення національної безпеки й охорони публічного порядку.

За процедурою примусового видворення і після оформлення відповідних проїзних документів громадянин Узбекистану буде допроваджений до кордону у супроводі працівників міграційної служби й поліції.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору