Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

КП “Полігон Екологія” попередило про підняття цін на вивіз побутового сміття

На нещодавньому брифінгу очільник Коломийської громади припустив підняття цін на вивіз побутових відходів у місті. І ось, 28 червня КП “Полігон Екологія” оголосило про намір на зміну тарифу.

Інформатор розповідає детальніше.

Підвищення ціни на послугу пов’язано зі здорожчанням вартості пального. Тарифи на видалення (захоронення) побутових відходів зростуть для населення, бюджетних організацій та комерційних споживачів перевізника КП «Полігон екологія» для Коломийської ТГ.

Таким чином вартість вивезення сміття становитиме 161,53 гривні, з яких 134,61 грн – економічно обрунтовані витрати на 1м3 ТПВ,  а ще 26,92 грн – ПДВ.

Зауваження та пропозиції щодо наміру на підняття тарифу приймаються до наступної п’ятниці (5 липня) за адресою: 78203, м. Коломия, вул. Ю. Шкрумеляка, 36, та в виконавчий комітет Коломийської міської ради за адресою: 78200 м. Коломия, вул. Грушевського,

Головне фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору