Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Працівник Коломийської виправної колонії катував та принижував засуджених

Працівник Коломийської виправної колонії катував та принижував засуджених

Працівники ДБР повідомили про підозру посадовцю Коломийської виправної колонії, який систематично застосовував фізичну силу до ув’язнених.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Державне бюро розслідувань.

Працівник виправного закладу відповідав за запобігання можливим злочинам чи провокаціям. Чоловік нерідко застосовував силу аби дізнатись у засуджених інформацію.

Слідчі ДБР задокументували застосування морального тиску та фізичної сили щодо двох засуджених, яких зловмисник намагався схилити до співпраці та отримати інформацію про наркотрафік в колонії.

Коли ув’язнені відмовилися співпрацювати, правоохоронець почав завдавати їм ударів у різні частини тіла, супроводжуючи це нецензурною лайкою та погрозами. Катування і приниження тривали кілька годин.

Працівнику колонії повідомлено про підозру у катуванні ч. 3 ст. 127 КК України. Йому загрожує позбавлення волі терміном до 12 років.

До суду подано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від виконання обов’язків. Процесуальне керівництво здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору