Інформатор Коломия

ВЛАДА

Скільки на аукціоні запропонувала єдина учасниця за приміщення пошти у Коломиї

Скільки на аукціоні запропонувала єдина учасниця з приміщення пошти у Коломиї

Днями відбувся аукціон на приватизацію приміщення пошти у мікрорайоні Богуна міста Коломия. Нагадаємо, ця нерухомість була у власності Коломийської громади. На участь у аукціоні подалась тільки одна учасниця, запропонувавши на 13% більше стартової ціни. 

Деталі розповість Інформатор.

З 1 червня 2024 року управління земельних відносин та майнових ресурсів Коломийської міської ради виклало на аукціон приміщення, де раніше розміщувалось поштове відділення у багатоповерхівці на вул. Богуна, 34. Згідно опису до аукціону йдеться про 132,1 м² нежитлової площі на першому поверсі багатоквартирного будинку.

Стартова ціна за це приміщення сягає 2 106 218 грн (за курсом НБУ станом на 3 червня – 51 250$).

Єдиною учасницею стала підприємиця Костенчук Наталія Іванівна з села Перерив Коломийського району.

Згідно даних платформи YouControl Наталія Костенчук зареєстрована понад 21 рік тому і спеціалізується на роздрібній торгівлі залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах.

На аукціоні з приватизації приміщення у мікрорайоні Богуна, де раніше діяло відділення Укрпошти, єдина учасниця запропонувала 2 431 200 грн ( з урахуванням ПДВ – 2 917 440 грн).

Договір сторонами наразі ще не підписано. 

ПЕРЕЛІК ТА ОПИС ПЛОЩ ЛОТУ ПРИМІЩЕНЬ НА БОГУНА, 34

  • велика кімната (операційний зал) – 50,6 м²
  • велика кімната (відділ доставки) – 35,4 м²
  • кімната (обробка посилок) – 17,5 м²
  • комора названа як “кладовка посилок” – 16,8 м²
  • санвузли (туалет та “умивальник”) – 4,2 м²
  • 2 вестибюлі – (7,6 м²)

Управління земельних відносин та майнових ресурсів міськради зазначали, що приміщення знаходиться в задовільному стані, проте конструктивні елементи потребують поточного та капітального ремонту. З комунікацій є водо-, електро- та газопостачання постачання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору