Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Яблуниці сварка між чоловіками закінчилась підпалом будинку

Прикарпатські поліцейські затримали затримала зловмисника, який підпалив будинок після сварки

34-річний тернополянин навмисне підпалив будинок жителя Яблуниця, в якому зупинився на кілька днів. Пожежу ліквідували, а поліцейські оперативно розшукали палія.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на патрульних області.

44-річний мешканець села Яблуниця повідомив про конфлікт із чоловіком, який проживав у нього кілька днів. Відтак, коли потрібно було з’їжджати, гість вчинив сварку з господарем, відмовлявся покидати будинок, застосовував фізичну силу та погрожував підпалити оселю чоловіка. Господар покинув свою оселю, а невдовзі в будинку зайнялась пожежа.

На місце події одразу прибули рятувальники та слідчі. Як з’ясувалось житель Тернополя, використовуючи газовий пальник навмисне підпалив житловий будинок та втік. Поліції вдалось оперативно встановити його місце перебування, адже той переховувався в лісі.

Чоловіка затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі йому уже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Підозрюваний свою вину визнав.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору