Коломия До сайту

Все, що ви маєте знати про стільці: гайд для покупця

Стілець у домашньому вжитку забезпечує комфортне місце для відпочинку і спілкування з родиною, друзями та гостями. Як і інші меблі, стільці бувають різних стилів і розмірів, мають різні форми та матеріали виготовлення. Ми склали для вас короткий гайд по сучасним стільцям, які можна придбати у більшості вітчизняних інтернет-магазинів. Перш ніж ви оберете стільці для вашої оселі, давайте разом розглянемо найрізноманітніші варіанти, які існують на сучасному меблевому ринку.

Типи стільців для обідньої зони

Правильний вибір обідніх стільців – запорука приємного відпочинку, процесу вживання їжі та, що не менш важливо, стильного і елегантного інтер’єру. Меблеві виробники пропонують такі основні типи стільців для домашнього використання:

Технічні вимоги до обідніх стільців

Аби використання стільця було максимально зручним, меблі мають відповідати цілому ряду вимог. Тож перед придбанням радимо перевірити стільці за кількома критеріями.

Перший пункт перевірки – це висота сидіння обіднього стільця. Стандартні розміри обіднього стільця залишають щонайменше 30 см між сидінням стільця і стільницею. Також слід враховувати висоту сидіння від підлоги для будь-якого стільця та висоту підлокітників для стільців з підлокітниками. Висота сидіння впливає на:

Наступним пунктом є ширина стільця, яка визначає кількість стільців, які ви можете розмістити в обідній зоні. Порада для розрахунку кількості стільців: довжину столу між двома ніжками розділіть на 81 см. Також слід забезпечити достатній простір для ліктів та відстань між стільцями для зручності. Для невеликих столів і компактних обідніх зон стільці без підлокітників є найоптимальнішим варіантом.

Стандартні розміри обідніх стільців такі:

Типи стільців для вітальні

Відпочити з родиною, друзями або ж здивувати гостей вишуканим комплектом стільців для вітальні – в нашому онлайн-каталозі меблів ви знайдете саме ті вироби, які дозволять продемонструвати ваше почуття стилю. В цій категорії можна виділити два основних варіанти посадкових місць для оформлення вітальні, що здатні скласти конкуренцію найкомфортабельнішому дивану:

  1. Напівкрісла – це зручні стільці збільшеного розміру в м’якій оббивці виготовляються для максимально комфортного розміщення однієї людини. Такі моделі мають високу спинку та ідеально м’які підлокітники. Ми пропонуємо вам ознайомитись із безліччю варіантів, які допоможуть втілити будь-яку вашу креативну ідею щодо оформлення інтер’єру вітальні.
  2. Акцентні стільці – це досить широка категорія стільців для вітальні, яка відзначається трендовим дизайном, оригінальним оздобленням та ефектними колірними рішеннями. Такі небанальні стільці допоможуть розставити цікаві акценти в інтер’єрі вітальні і  максимально відобразити ваше внутрішнє почуття стилю.

Типи стільців для спальні

Для спальні сучасні виробники пропонують такі різновиди стільців:

Пропонуємо освіжити інтер’єр свого дому чи квартири разом з інтернет-магазином меблів КупиСтілець. Ми зібрали в каталозі найкращі стільці від перевірених виробників, які зроблять вашу домівку комфортною і сучасною.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com