Інформатор Коломия

ГРОШІ

Яка вартість оренди житла у Коломиї наприкінці червня

Яка вартість оренди житла у Коломиї наприкінці червня

Ціни на орендовані квартири змінюються щоразу, як тільки коливається попит. На початку повномасштабного вторгнення ми спостерігали ганебне явище: частина власників квартир підняла вартість винайму в 6 і більше разів. Так, у березні 2022 року Інформатор зафіксував пропозиції орендодавців, що сягали близько 1000$ на місяць, те, що власники називали “царськими” умовами сягало 1500-6000$. Тим часом інші надавали прихисток безкоштовно або ж за притомними цінами.

А що тепер? Інформатор дослідив, чи зросла вартість житла в Коломиї з розгортанням фронту й новою хвилею внутрішньо-переміщених осіб.

Оренда до 10 тис грн

Орендованих квартир в ціновому коридорі 5000-8000 грн наразі у Коломиї небагато.

За 4800-6000 грн реально винайняти квартири у спальних мікрорайонах або ж зовсім невеличку квартиру ближче до центру і навіть з ремонтом.

Двокімнатні у мікрорайонах вартуватимуть від 8200 до 15000 грн. Трикімнатні, у будинках віддалених від центру також можете знайти у цих цінових межах.

Оренда більше 10000 грн

Вище 10000 тис грн вартують квартири з великими площами, у новіших будинках, частіше всього у ціну також входить користування меблями та деякою побутовою технікою.

Щоразу нашим читачам нагадуємо, винаймаючи на тривалий термін квартиру за оголошенням в мережі, не кваптеся сплачувати аванс: тільки при особистій зустрічі й наявності у орендодавця документів на нерухомість. Дослідіть тепловтрати квартири, безпечність сусідства та стан комунікацій. Все це убезпечить вас від клопотів з пошуку іншого житла.

Найдорожчими (від 14000 до 24 000 грн) наразі є пропозиції оренди квартир великих площ на довгий термін із справді гарним умеблюванням, повним спектром побутової техніки, розкішним ремонтом в сучасній забудові.

Порівняти ціни з попереднім місяцем: читайте Як змінились ціни на оренду квартир у Коломиї напередодні літа 2024

Оренда подобово

Серед подобових квартир Коломиї щоразу запросто знайти 15-20 варіантів.

Наприкінці червня вартість винайму квартири на добу коливається в ціні від 650 до 1200 грн. Хоча є наразі один варіант за 120 грн подобової плати.

Більше дивіться на скріншотах з платформи OLX.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору