Інформатор Коломия

ВЛАДА

“Це не для людей і не про людей..” – міністр Ляшко про деякі санаторії у Яремче і Смодній

"Це не для людей і не про людей.." - міністр Ляшко про деякі санаторії у Яремче і Смодній

У суботу, 29 червня, міністр Віктор Ляшко перевірив , як проходить санаторно-курортне лікування в санаторіях, підпорядкованих МОЗ. Як результат – три керівники звільнено. Тепер у планах МОЗу – “тотальне перезавантаження”. Акцент – на психологічній реабілітації.

Повідомляє Інформатор.

Йдеться про санаторії “Прикарпатський” та “Гірське повітря” у Яремчі та спеціалізований санаторій “Косів” (Смодна). Що саме так не сподобалось Віктору Ляшку в роботі цих прикарпатських санаторіїв наразі невідомо. Але всі троє керівників залишають свої посади.

“Так не може бути. Так не можна керувати. Це не для людей і не про людей. Плануємо тотальне перезавантаження. Це стосується як керівництва, так і функціоналу закладів”, – зазначив Ляшко.

“Забезпечити повноцінне відновлення людей, які отримали травми внаслідок — важливе для нас завдання. Особливо сьогодні”, – додав Віктор Ляшко і зауважив, що є громадські організації, що готові допомогти.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору