Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В гості до альпак – у Надвірну: місцева екоферма безкоштовно приймає відвідувачів | ВІДЕО

Потішних кудлатих родичів верблюдів можна роздивитися зблизька у місті Надвірна. Вхід на екоферму безкоштовний і для дітей, і для дорослих. Окрім альпак тут живуть кози, кролі, павичі та кури. Вхід вільний аж до 21:00, тому не проґавте можливості отримати таку нині потрібну порцію позитиву.

Розповідає Інформатор.

Найпопулярнішими тваринами на території екоферми все ж таки є альпаки. Вони прибули до Надвірної з Польщі. Після цієї міжнародної подорожі тваринки 1 місць у цілях безпеки були на карантині.

Одомашнили альпак близько 6000 років тому індіанці Перу.

Цікавий факт: альпаки спілкуються мовою тіла. Вони справді можуть плювати (все ж таки сімейство верблюжих), але як правило, один в одного, коли переживають лихо, бояться або мають намір проявити домінування. А ще. виявляється, самці – більш агресивні, ніж самки.

Харчуванням альпак опікуюють працівники. На фермі не можна годувати тварин їжею, які ви принесли із собою.

Окрім альпак на території є кози, яких відвідувачі люблять підгодовувати травою, а також кролики різних розмірів та видів.

Птахів екзотичних видів на екофермі також не бракує: кури Амрокс, фенікс, орпінгтон, брама, павичі Арлекін, Яванський, Білий, цесарки та навіть голуби.

Вхід на ферму безкоштовний для дітей і для дорослих.

Знайти екоферму на карті можна ТУТ.

Адреса: місто Надвірна, вулиця Дем’янчука, 12 Б.

Графік роботи: Пн — Нд: 9:00 – 21:00.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору