Інформатор Коломия

ВЛАДА

Все вирішила 1 гривня: за скільки в центрі Снятина продали в приватні руки комунальне приміщення

У центрі Снятина продають 53м² комунальних приміщень

У травні 2024 року частину одноповерхової будівлі на вул. Шевченка, 52 Снятинська міськрада виклала на аукціон. Стартова ціна була трохи більше пів мільйона гривень. Згідно документації будинку цьогоріч 76 років. І хоча будівля виглядає як аварійна, фахівці оцінили її стан на “задовільно”.

Охочих приватизувати цю нерухомість було чимало. В ході аукціону ціна зросла в понад 4 рази. Хто запропонував найбільше? Деталі розповість Інформатор.

 

Нежитлове приміщення за адресою Коломийський район, м.Снятин, вул.Шевченка, 52 приміщення 5

Згідно опису це нежитлове приміщення. Площа – 53 м². Знаходиться будинок в центральній частині Снятина на вул. Шевченка, 52. Під приватизацію Снятинська міськрада виділила частину 1-поверхової будівлі: три кімнати, коридор і кладову.

Поруч – магазини, кінотеатр, музей. Сам будинок 1948 року побудови. Конструкція має фундамент, стіни та дерев’яні перекриття, вікна та підлога дерев’яні, металева покрівля в задовільному стані. Підключені електрика і газопостачання.

Стартова ціна за цю нерухомість складала 571 672 грн. Аукціон відбувся у червні 2024 року. На участь подалося 5 охочих викупити це комунальне приміщення у Снятинської міськради.

Найбільшу ціну за цей лот запропонував снятинський підприємець ФЕРЛЕЙ ОЛЕКСАНДР ВАСИЛЬОВИЧ, який спеціалізується на здачі в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Зареєстрований 22 роки тому.

Його пропозиція у 2,5 млн грн стала найвищою. Інший місцевий підприємець ІВАНІЙЧУК ВАСИЛЬ ГРИГОРОВИЧ запропонував всього на 1 гривню. Серед багатьох видів діяльності Василя Іванійчука є спеціалізація на купівлі та продажу власного нерухомого майна.

Система Prozorro Продажі досі зазначає, що підписання договору ще не відбулося.

 

фото з матеріалів аукціону

Фото з google maps

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору