Інформатор Коломия

ВЛАДА

Не та клітинка: у поліції області пояснили багатомільйонний виграш у декларації подружжя правоохоронців

Не та клітинка: у поліції області пояснили багатомільйонний виграш у декларації подружжя правоохоронців

Випадок із 43 млн грн, які поліцейська з Косівщини внесла у декларацію як виграш свого чоловіка, оперуповноваженого того ж райвідділу. Захмарну суму, вказану як приз, у поліції пояснюють плутаниною при заповненні декларації. Виграш таки був, проте сума у 2000 разів менша.

Про це Інформатору Коломия повідомив керівник сектору комунікацій ГУНП в Івано-Франківській області.

Йдеться про подружжя Ольги і Олега Худиків – правоохоронців, які працюють в Косівському райвідділі поліції.У декларації Ольги вказана сума призу у 43,6 млн грн. Тим часом у її чоловіка – 20000 грнОприлюднили це журналісти “Слідство.Інфо”.

Як з’ясувалося 2023 році Олег Худик і справді отримав виграш від Космолот у сумі 20000 грн. Саме так і вказано у його декларації. Проте його дружина при заповненні припустилась помилки і внесла код ЄДРПОУ Космолоту (ТОВ “Спейсикс”) у графу суми призу. Помилка виявилась вже тоді, коли журналісти оприлюднили цю інформацію.

“На НАЗК уже надіслано листа щодо внесення змін до декларації Ольги Худик у зв’язку з технічною помилкою”, –  повідомив Інформатору керівник сектору комунікацій ГУНП в Івано-Франківській області.

Скріншот з декларації Ольги Худик

Скріншот з декларації Олега Худика

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору