Коломия До сайту

Прикарпатці напали на прикордонника при спробі втечі за кордон: один порушник загинув, інший – поранений

Двоє мешканців Прикарпаття намагалися незаконно перетнути кордон, щоб потрапити до Румунії. Прикордонник, який патрулював територію, помітив їх та спробував затримати. Порушники напали на нього і прикордонник почав стріляти. Внаслідок стрілянини один прикарпатець загинув, інший – отримав поранення в ногу.

Деталі публікує Інформатор Коломия.

Подія сталася в ніч на неділю в гірській частині на Буковині.

“Двоє чоловіків, жителі Прикарпаття 24 і 33 років, намагалися незаконно потрапити до Румунії. Їх помітив прикордонник, що патрулював територію і спробував затримати”, – йдеться в сюжеті ТСН.

Як зазначається, у Державній прикордонній службі України повідомили, що чоловіки накинулися на службовця із газовим балончиком та мачете. Прикордонник зробив попереджувальні постріли, а потім вистелив в одного із порушників, поранивши йому в ногу. Інший порушник намагався далі впливати на прикордонника.

“Він був дуже близько і другий постріл, на жаль, виявився смертельним” – повідомив помічник керівника Чернівецького прикордонного загону Ігор Заруднєв.

Дану подію розслідує Державне бюро розслідувань. Попередня кваліфікація – умисне вбивство.

скріни з Телеграму журналіста Віталія Глаголи

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.