Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Зіткнення авто та мотоцикла під Коломиєю: деталі від поліції

Зіткнення авто та мотоцикла під Коломиєю: деталі від поліції

У понеділок, 1 липня, у Раківчику Коломийської громади на перехресті не розминулися автомобіль та мотоцикл. Одного з водіїв госпіталізували.  

Інформатор Коломия дізнавався деталі у поліції.

ДТП з потрепілими відбулося 1 липня близько 16:16 в селі Раківчик в сторону об’їздної дороги м. Коломия між автомобілем «Рено Кенго» та мотоциклом.

Правоохоронці встановили, що 75-річний водій з с. Воскресінці, керуючи “Рено кенго» рухаючись зі сторони м. Івано-Франківська, під час повороту ліворуч на об’їздну дорогу м. Коломиї, не надав переваги в русі зустрічному мотоциклу «Мустанг» під керуванням 20-річного водія, жит. с. Шепарівці. Внаслідок цього допустив зіткнення з останнім. Водій мотоцикла доставлений до КНП «Коломийська ЦРЛ» обстежено та відпущено за місцем проживання.

Водіїв освідчено на алкоголь, останні тверезі.

Відносно водія Рено кенго., складено адміністративні матеріали за ст. 124 КУпАП відносно водія мотоцикла винесено адміністративну постанову за ст. 126 ч.2 КУпАП. Мотоцикл «Мустанг» поміщено на майданчик для тимчасово затриманих т/з.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору