Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

56-річний надвірнянець побив працівника ТЦК в автобусі

У березні 2024 року на одному з мобільних блокпостів обласного центру трапився конфлікт між пасажиром маршрутного автобуса та працівником ТЦК.

Повідомляє Інформатор Коломия за даними прокуратури області.

Військовослужбовець, виконуючи свої службові обов’язки, як працівник ТЦК та СП, після зупинки маршрутного автобуса зайшов у середину. Там між ним та 56-річним пасажиром виник словесний конфлікт. Після цього надвірнянець наніс службовій особі удари по голові, чим спричинив тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Тепер до суду скеровано обвинувальний акт за фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості службовій особі, санкція статті передбачає за вказане кримінальне правопорушення  покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору