Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Верховинщині засудили жінку, яка зарізала співмешканця

Кривавий злочин трапився в одному із присілків селища Верховина рік тому. Уродженка с. Красноїлля завдала два удари кухонним ножем співмешканцю, від чого він помер. Нещодавно суд виніс вирок жінці.

Деталі справи розповідає Інформатор Коломия.

У матеріалах справи зазначається, що 16 червня 2023 року близько 20:20 обвинувачена перебувала зі своїм співжителем у себе вдома у присілку Синиці селища Верховина, де вони розпивали алкогольні напої.

Під час пиятики між ними виник побутовий словесний конфлікт, у ході якого жінка взяла до рук кухонний ніж та завдала ним два удари в життєво важливі ділянки тіла грудну клітку та черевну порожнину останнього. Від ножових поранень чоловік помер.

У судовому засіданні обвинувачена вину визнала частково. Вона розповіла, що співмешканець підійшов до неї з-заду з кімнати-спальні та копнув її ногою вбік, від чого вона впала, ніж залишився у неї в руках. Вона спитала, за що він її б’є. Він відповів, що її вб’є, а сам повіситься. Він ще раз вдарив її в лице в ліву сторону, тоді вона, яка вже сиділа навприсядки, ножем вдарила його в живіт. Не пам’ятає, чи била ножем у серце. Втікаючи, викинула ніж, обернулася і побачила, що чоловік впав надворі. Вона не викликала карету швидкої допомоги чи поліцію. Обвинувачена акцентувала увагу, що в той день вона захищалася, бо якби вона не вдарила його ножем, то він би її вбив.

Верховинський районний суд визнав жінку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, та призначив їй покарання у виді позбавлення волі на 7 років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору