Коломия До сайту

Незабуті: два роки з дня загибелі Героя Володимира Бобика

4 липня минає друга річниця з дня загибелі Героя Володимира Бобика, який став на захист України ще в 2016 році. 

Інформатор із сумом розповідає історію бійця.

В перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну Володимир не зміг залишитись осторонь та продовжив боронити рідну країну від загарбників.

Народився він 2 грудня 1970 року в мальовничому селі Горінчево, що на Закарпатті, навчався в технікумі в Глухові, потім пішов служити до армії, після вступив в школу Прапорщиків. Після закінчення школи служив в Коломиї, де і зустрів свою майбутню дружину.

У 2016 році вирішив вступити до війська в складі 14 окремої механізованої бригади імені Романа Великого. З того моменту брав участь у боях в зоні АТО згідно Указу Президента України від 14.01.2015р.

4 липня 2022 року загинув від ворожого обстрілу під час бойового завдання на Донеччині. 9 липня коломияни та гості міста зустріли Героя “на щиті”, поховали бійця на наступний день. Володимира Бобика посмертно нагороджено медаллю «За військову службу Україні».

Світла пам’ять Герою…

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com