Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

24 липня на Прикарпатті не діятимуть графіки вимкнень | Чому?

10 та 11 червня в селах Коломийської громади будуть планові вимкнення світла

З 9 по 24 липня в усіх областях України будуть проводити вмірювання фактичного споживання світла. На Івано-Франківщині такі заміри фіксуватимуть 24 липня.

Повідомляє Інформатор за даними Прикарпаттяобленерго.

В кожній області в один із днів протягом двох тижнів не буде обмежень, аби виміряти скільки електроенергії споживают в кожній області.

Завдяки цьому Диспетчерський центр «Укренерго» зможе побачити, як поводяться споживачі, маючи постійний доступ до електроенергії й скільки кожній області потрібно електроенергії для життєдіяльності.

Аналіз цих даних дозволить в подальшому забезпечити більш рівномірний та коректний розподіл наявної в системі потужності між регіонами.

Та, оскільки в системі є дефіцит енергії, одночасно в областях, де не проводяться виміри в конкретний день, обмеження споживання можуть бути дещо змінені.

Енергетики роблять все можливе, щоб споживачі не відчули додаткового дискомфорту через проведення вимірів.

У випадку повторення росією масованих ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури та, як наслідок, виникнення значного дефіциту доступної потужності в енергосистемі України, проведення режимних вимірів буде перенесене до стабілізації ситуації.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору