Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Через конфлікт у Ворохті поліція розпочала два кримінальних провадження

Вчора, 4 липня у Ворохті трапилася сутичка між місцевими мешканцями та працівниками ТЦК, а все через блокпост при в’їзді з Татарова у село. В ході конфлікту 47-річному військовослужбовцю завдали тілесних ушкоджень.

Інформатор Коломия розповідає деталі, посилаючись на обласну поліцію.

Як повідомляють правоохоронці, група осіб зухвало та грубо порушували громадський порядок, вони вчинили конфлікт з працівниками Верховинського ТЦК, які на той момент виконували свої службові обов’язки. 47-річному військовослужбовцю завдали тілесних ушкоджень та пошкодили автомобіль.

Причиною сутички, ймовірно, став блокпост, який встановили прикордонники у зв’язку посиленням заходів з охорони кордону. Мешканці Ворохти вимагали прибрати його, адже це перешкоджає туризму в регіоні.

На інцидент вже встиг відреагувати й Івано-Франківський центр комплектування:

Правоохоронці, що прибули на місце події, провели роз’яснювальну роботу з місцевими мешканцями. А також опитали потерпілих, встановили свідків конфлікту, вилучили відео з камер спостереження та пошкоджений транспортний засіб. Потерпілого військовослужбовця доставили в лікувальний заклад.

За фактом протиправних дій слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 114 – 1 (Перешкодження законній діяльності Збройних Сил України) Кримінального кодексу України.

Мешканці села Ворохта вимагають прибрати новий блокпост

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору