Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

У Коломиї відкрилася майстерня крафтових виробів “Жива олія” | Мешканців міста кличуть на майстеркласи

Безперечно, натуральність та здорове харчування сьогодні – це маст-хев для раціону. Нещодавно у Коломиї запрацювала крафтова майстерня “Жива олія”, де виготовляють олію холодного віджиму. Такий еко-продукт зберігає всі корисні властивості, має ніжний смак та відмінну якість. 

А спеціально для коломиян з 8 по 12 липня майстерня відкриє свої двері й власниця Мавіле проведе майстерклас, де ви зможете стати учасником магічного процесу виготовлення натуральної продукції, а ще спробуєте живу та дуже корисну олію.

Інформатор розповідає більше.

“Жива олія” – виробництво, де використовують лише технологію холодного віджиму. Для виготовлення промислової олії, до якої ми всі звикли, переважно використовують шнековий прес, який дає більший вихід олії, та в процесі процесі обертання насіння нагрівається, олія набуває гіркоти та втрачає корисні властивості.

У крафтовій майстерні, яка запрацювала у Коломиї, дбають про те, щоб ви отримали максимум вітамінів. Саме тому для виготовлення олії Мавіле використовує лише відбірну сировину, яка проходить через гідропреси при кімнатній температурі, без нагрівання і контакту із залізом.

Така олія зовсім не гірчить, має тендітний смак та зберігає корисні властивості. Продукт виготовляється під ваші замовлення, не містить консервантів, тож має обмежений термін придатності. А для тих, хто хоче спробувати її чи визначитися зі смаком перед придбанням великого об’єму, “Жива олія” пропонує зручний формат баночки (100 мл) для дегустації.

В асортименті магазину є олія з гарбуза, соняшника, льону, чорного кмину, коноплі, мигдалю, волоського горіха, кокоса, кунжуту та багто іншого. А ще тут можна придбати натуральні горіхові пасти чи протеїнове борошно.

Окреме місце у виробництві займає натуральна косметика: гідролати для шкіри, олійки для масажу та бельді для очищення та живлення тіла.

МАЙСТЕРКЛАСИ

А тепер трохи про унікальну подію в Коломиї

З 8 по 11 липня Мавіле проведе для коломиян цікаві майстеркласи, де ви зможете власноруч створити живу олію, дізнатися про її цілющі лікувальні властивості та продегустувати ексклюзивну продукцію.

Під час такої активності коломияни також насолоджуватимуться мистецтвом – картинами литовської художниці експреціоністки Номеди Чюрльоніте.

Також 12 липня “Жива олія” проведе вечірку з розіграшем натуральних смаколиків!

Вхід на майстеркласи вільний, та кількість місць обмежена, тож записуйтеся на івент у діректі сторінки “Жива олія” або за номером телефону: 0979503455 (Viber чи Telegram).

Адреса крафтовиої майстерні: вул. Шкрумеляка 13а

 

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору