Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Що не завадить знати про каблучки з білого золота? «Oniks» називає кілька моментів

Що не завадить знати про каблучки з білого золота? «Oniks» називає кілька моментів

Ювелірні прикраси – це деталі, без яких неможливо уявити будь-який образ. Вони дозволяють розставити акценти та продемонструвати індивідуальний смак. Вам тільки залишається розібратися в золотих аксесуарах.

Для цього не завадить визначитися з основним відтінком. Серед представлених варіантів каблучки з білого золота швидко знаходять своїх прихильників. Такі аксесуари чудово підходять для різних образів, тим паче серед наявного асортименту https://oniks.ua/ua/categories/rings/metal-is-beloe_zoloto_585_quot/ можна підібрати чудові варіанти. Але перед цим не завадить ознайомитися з деякими моментами, а «Oniks» якраз в цьому допоможе.

oniks каблучка

Що не завадить знати про прикраси?

Представлені аксесуари одразу кидаються у вічі. Все завдяки холодному блиску, який притягує до себе погляди. Він додає образу свіжості. А ще в ньому є щось магічне.

Все це завдяки відтінку білого золота. Щоб його отримати, до сплаву додають срібло, платину чи паладій. Кожен з них має свої особливості. Найчастіше у сплаві зустрічається срібло. Вам потрібно уважно ознайомитися зі сплавом, щоб потім можна було без проблем носити аксесуари. Адже буває таке, що на певні метали у людей алергія, тому будьте уважними та цікавтеся деталями.

До того ж поверхня каблучки може бути покрита родієм. Це забезпечує додатковий холодний блиск. До того ж це захист металу від різноманітних зовнішніх факторів. Вам тільки варто подумати, який з представлених варіантів подобається більше.

oniks каблучка

З цим все зрозуміло. А тепер ще не завадить запам’ятати кілька особливостей:

  • Такі прикраси можна вважати універсальними. Вони можуть бути як головним акцентом, так і поєднуватися з іншими елементами.
  • Біле золото прекрасно комбінується з різноманітними вставками. Це можуть бути як прозорі, так і колірні. Метал підкреслює їх та додає блиску.
  • Ви можете підібрати прикраси як для щоденних, так і для вечірніх образів. Вам тільки не завадить визначитися з оформленням. А ще не забудьте про пробу. На кожен день підходять вироби 585 проби. Якщо говорити про аксесуари 750, то їх краще носити тільки за особливого випадку.

Серед представленого асортименту вдасться підібрати стильну каблучку, яка доповнить повсякденний чи вечірній образ. Також ви можете без проблем знайти особливі аксесуари для певних подій. Завдяки підказкам від «Oniks» доповните свою скриньку!

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору