Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Отинійська громада попрощається із Героєм Андрієм Зайцевим

Отинійська громада попрощається із Героєм Андрієм Зайцевим

Знову в скорботі перебуває Отинійська громада… 11 липня мешканці зустріли свого Героя-земляка Андрія Зайцева. Сьогодні відважного воїна проведуть в останню путь в його рідному селі Ворона.

Інформатор висловлює співчуття рідним, близьким, всім, кого зачепила ця втрата.

Солдат Андрій Зайцев із села Ворона Отинійської громади був снайпером 1 механізованого відділення військової частини А 4123. Він віддано захищав Батьківщину і віддав за неї найдорожче – своє життя. Андрій загинув під час виконання бойового завдання в населеному пункті Терни, Краматорського району Донецької області 8 липня 2024 року.

У четвер, 11 липня, загиблий Герой Андрій Зайцев повернувся до рідного краю. Скорботний кортеж з тілом воїна прибув на центральну площу біля памʼятника Тарасу Шевченку в селищі Отинія. Громада на колінах та зі слізьми на очах попрощалась із загиблим захисником України, а далі Герой востаннє повернулось до рідного села Ворона.

У громаді наголошують, що Андрій залишив по собі нескорений дух справжнього чоловіка, гідного українця, господаря своєї землі, доброго сина та брата….

“Невимовна втрата та біль, бо ідуть найсміливіші, найгідніші, найкращі… Пам’ятаймо, що Андрій загинув за кожного з нас, за наше мирне небо, за нашу Україну”

Чин похорону розпочнеться 12 липня о 13:00 в с. Ворона, вул. Довбуша, 10.

Світла пам’ять Герою…

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram.

Нагору