Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У селі Ворона на вічний спочинок провели молодого воїна Андрія Зайцева

У селі Ворона на вічний спочинок провели молодого воїна Андрія Зайцева

26 липня Андрію мало б виповнитися лише 24 роки… Але страшна війна забрала життя молодого захисника – він загинув 8 липня 2024 року в бою із російськими загарбниками на Донеччині. 12 липня Героя Андрія Зайцева провели в останню земну дорогу в рідному селі Ворона Отинійської громади.

Інформатор висловлює співчуття рідним, близьким, всім, кого зачепила ця втрата.

23-річний солдат Андрій Зайцев був снайпером 1 механізованого відділення військової частини А 4123. Він до останнього стояв на захисті Батьківщини і заплатив найвищу ціну за волю України – віддав своє життя. Андрій загинув під час виконання бойового завдання в населеному пункті Терни, Краматорського району Донецької області 8 липня 2024 року.

Сім’я втратила рідну людину, друзі – хорошого товариша, Отинійщина та Україна – Героя…

12 липня жалобна хода пройшла від рідної хати воїна до церкви Успіння Богородиці села Ворона. Звідти траурний хід відправився на кладовище. Рідні та близькі, друзі та побратими, а також багато людей прийшли цього дня, щоб віддати останню шану для воїна Андрія, вклонившись доземно захиснику України, встеляючи дорогу живими квітами.

В останню мить земного буття нашого захисника пролунав державний гімн України у виконанні оркестру. Матері Андрія вручили прапор України як символ держави, якій вірно і до кінця служив її син… Три постріли почесної варти сповістили всім, що тут навіки спочив Герой, який загинув за Україну.

У пам’яті всіх, хто знав його, він назавжди залишиться добрим, скромним, ввічливим, спокійним та справжнім патріотом…

У Андрія залишилась мати, батько, та сестра… котрі вже ніколи не побачать свого Захисника.

У цій страшній війні гине найкращий цвіт українського народу. Нам ніколи не вистачить сліз, аби оплакати це горе…

 

  

Світла пам’ять Герою…

Нагору