Інформатор Коломия

ГРОШІ

Чи вимикаються світло на Буковелі? | ВІДЕО

Чи вимикаються світло на Буковелі? | ВІДЕО

Щотижня під повідомленням про графіки погодинних вимкнень хтось таки згадає про Буковель. Мовляв, ану чи у у багатій туристичній провінції все, як у людей. Відповідь на це питання раніше давали фахівці “Прикарпаттяобленерго”. Але Інформатор попрохав друга редакції зловити у кадр, що робиться на курорті під час вимкнень.

Розповідаємо деталі.

Чи підпадає під графіки вимкнень Буковель?

Ще на початку введення графіків – у травні 2024 року – фахівці “Прикарпаттяобленерго” дали вичерпні відповіді на питання, довкола яких ходили міфи.

Буковель за вказівками АТ «Прикарпаттяобленерго» проводить обмеження, які підприємство контролює засобами телевимірювання.

“Це один з найдисциплінованіших споживачів, що чітко виконує розпорядження. Окрім цього, Буковель на 100% забезпечений власними джерелами резервного живлення та має генератори великої потужності, що застосовує у час ГПВ”, – стверджували у Прикарпаттяобленерго.

Як же воно на ділі?

На наше прохання коломиянин записав відео, як працює Буковель під час вимкнень:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору