Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Бувай, “депресивний совок”! Як виглядає нове відділення Укрпошти в мікрорайоні Богуна

В кінці червня “совкове” відділення Укрпошти з Богуна, 34 переїхало у нове приміщення – в сусідній 42-ий будинок. Тепер коломиян зустрічає свіжопофарбований фасад та нова вивіска.

А як тепер виглядає це відділення всередині – розповість та покаже Інформатор.

Раніше Укрпошта в мікрорайоні Богуна асоціювалася з розбитими шибками на вхідних дверях, сирістю та “совком”. Коломияни неодноразово скаржилися на стан цього відділення й, навіть, у коментарях запрошували Інформатор навідатися туди, що, власне, ми й зробили минулого року.

Укрпошта на Богуна, 34
Фото 2023р

Здавалося, колись це відділення мало б дочекатися ремонту, та все сталося ще інакше… 1 червня 2024 року управління земельних відносин та майнових ресурсів Коломийської міської ради виклало на аукціон приміщення поштового відділення. Стартова ціна сягнула 2 106 218 грн.

Єдиною учасницею стала підприємиця Костенчук Наталія Іванівна з села Перерив Коломийського району, яка запропонувала 2 431 200 грн.

В цей час відділення Укрпошти 78208 вже облаштовувалося в сусідньому будинку на Богуна,42. Неозброєним оком можна помітити, що інтер’єр тут змінився кардинально. “Совкову” картину змінив мінімалістичний дизайн у світлих відтінках з елементами яскравих жовтих меблів.

Всередині можна побачити лавку для відвідувачів, столик для огляду посилок та ваги. А ще чисті, свіжопофарбовані стіни та новенькі вітрини з мерчем Укрпошти.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору