Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикарпатка, якій виповнилось 102 роки, оформила собі закордонний паспорт

Прикарпатка, якій виповнилось 102 роки, оформила собі закордонний паспорт

Ганна Гнатівна з Калущини у 102 роки вирішила подати документи на виготовлення закордонного паспорта.

Пише Інформатор, посилаючись на Міграційну службу Івано-Франківської області.

Як зазначається, це вперше в історії міграційної служби Прикарпаття надали адміністративну послугу людині такого поважного віку. Пані Ганна стала найстаршою з людей, які коли-небудь зверталися до міграційної служби нашої області з заявою про оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Мешканка села Голинь Ганна Гнатівна, якій понад 102 роки, сьогодні оформила закордонний паспорт у Калуському відділі міграційної служби.

“Незважаючи на вельми поважний вік, старожителька ще зберігає життєдайність. Не беремося припускати про причини, які спонукали родичів бабусі оформити ій закордонний паспорт. Натомість бажаємо пані Ганні мати достатньо сил і здоров’я на щодень і у разі використання документа за прямим призначенням”, – зазначають у дописі.

До слова, з початку 2024 року мешканці, гості, а також внутрішньо переселені особи з інших регіонів України оформили на території Івано-Франківської області майже 48 тисяч закордонних паспортів.

Нагадуємо, нещодавно мешканка Коломийщини оформила закордонний паспорт у 98 років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору