Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

П’яний, 18-річний і без документів: блокбастер в прямому ефірі влаштували хлопці біля Яремче

У Яремчанській громаді 18-річний юнак на “Жигулях” влаштував погоню, утікаючи від патрульних. Хлопець їхав п’яним, порушував ПДР, а його друзі в автівці знімали це все на відео. 

Деталі публікує Інформатор Коломия від поліції області.

18-річний хлопець із села Пнів їхав за кермом автомобіля “ВАЗ 2106”, а в салоні було кілька пасажирів. Водій перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки та наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Коли працівники поліції хотіли зупинити автомобіль, керманич просто поїхав далі. Це все хлопці в автівці знімали на відео.

Екіпаж сектору реагування патрульної поліції 5 хвилин гналися за порушником і він таки зупинив авто.

Як з’ясувалося, 18-річний водій їхав без водійського посвідчення.

Правоохоронці його перевірили на стан сп’яніння і виявили 2,03 проміле алкоголю в крові.

На водія склали адміністративні матеріали за ч.2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) та ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Поліція Прикарпаття вкотре наголошує водіям, що сідати за кермо напідпитку не можна. Це може призвести до трагічних наслідків.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору