Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Яремче суд виніс вирок уродженці Городенківщини, яка проштрикнула ножем співчарочника

Днями Яремчанський міський суд розглянув кримінальне провадження щодо уродженки с. Сороки Городенківської громади, яка під час застілля вдарила кухонним ножем свого гостя.

Деталі цієї справи та як суд вирішив покарати жінку – розповість Інформатор Коломия.

Конфлікт між жінкою та її знайомим стався 1 вересня 2023 року у Ворохті, коли вони розпивала алкоголь. Як тоді повідомляли в поліції, 41-річний мешканець Делятинської ТГ прийшов у гості до знайомої. Під час застілля між захмелілими співчарочниками виник словесний конфлікт. Тоді 45-річна господиня дому схопила кухонний ніж і вдарила ним свого гостя в область грудної клітки.

Відтак жінка спричинила потерпілому тяжкі тілесні ушкодження – поранення грудної клітки з ушкодженням пахвової вени, що призвело до гострої крововтрати.

Обвинувачена у суді свою вину визнала повністю. Запевнила, що щиро розкаюється і що такого більше не повториться. Сам потерпілий претензій до жінки теж не мав.

Яремчанський суд визнав обвинувачену винною та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Однак на підставі ст. 75 КК України звільнив її від відбування призначеного покарання, встановивши 2 роки іспитового строку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору