Коломия До сайту

Кого шукають роботодавці в Коломиї: актуальні вакансії

Ще кілька років тому побутувало переконання, що знайти гарну роботу важко. Але сьогодні, в реаліях спричинених війною, все навпаки: роботодавці Коломиї не можуть закрити свої вакансії. І мова навіть не про те, де знайти найкращого працівника, часто все зводиться до того, щоб знайти хоча б будь-кого.

Проаналізувавши ринок роботи в Коломиї, а саме відповідну категорію на сайті Vitryna.com.ua, можна побачити, що співвідношення вакансій по основним сферам діяльності майже не змінилося, в порівнянні з довоєнним періодом. А ось кількість вакансій суттєво зросла в більшості категорій. Складається враження, що відбуватиметься і подальше збільшення попиту на робочу силу. Бізнеси релокуються із сходу на захід, відповідно з’являються нові робочі місця; чимало людей виїхало та продовжує їхати за кордон; тисячі чоловіків захищають країну від ворога – все це впливає на збільшення попиту (кількість вакансій) та зменшення пропозиції (потенційні працівники) на ринку праці.

Так, станом на 16 липня в Коломиї доступна робота по таким основним напрямкам діяльності:

З поміж наявних, на сайті «Вітрини Коломиї» доступні 9 вакансій, куди роботодавці готові взяти без досвіду роботи.

Варто відмітити, що пікова потреба в працівниках спостерігалася в червні – близько 330 актуальних вакансій. Зараз ця кількість дещо зменшилася, але однаково складає поверх 300 пропозицій роботи.

Як бачимо, літо 2024 року гаряче не тільки через погоду, а й через велику кількість «гарячих» вакансій в Коломиї та районі. Вибір більш ніж достатній, тому скористайтеся нагодою та знайдіть роботу, яку давно хотіли.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com