Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Де пили – там лишили. Коломияни влаштували сміттярку у самшитовому скверику

Коломия квітуча, писанкова, туристична, культурна… До нашого міста завжди можна підібрати чимало красивих прикметників, та не в цьому випадку. Пляшки, памперси, фантики й інше сміття місцевий і приїжджий люд лишив просто там, де сидів… Та мусимо зауважити, що смітників тут у затінку сакур і самшиту нема. 

Інформатор ділиться фотофактом й просить коломиян бути більш охайними й з повагою ставитися до нашого краю.

Скверик з сакурами неподалік головного відділення пошти у Коломиї завжди приваблює містян. У 2023 році тут облаштували відпочинкову зону, де можна посидіти на лавочках у затінку дерев.

Але зараз цей зелений острівок більше нагадує стихійне сміттєзвалище.

Цікаво, ті, хто залишили тут використані підгузки, пляшки, бляшанки, обгортки від морозива захочуть сюди прийти ще раз? Чи розраховують на те, що на двірників, яким і без цього свинства роботи не бракує?

Зауважимо, що в цьому скверику дійсно немає жодної урни, та все ж – це зовсім не означає, що сміття можна залишати прямо на землі. Адже до смітника – всього 30 метрів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору