Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині водійка без прав врізалася в мотоцикл. Постраждала 8-річна дитина

Вчора, 17 липня, у селі Остапківці, що на Коломийщині 18-річна керманичка фургону допустила зіткнення з мотоциклістом, як виявилося – останній мав у крові майже 3 проміле алкоголю. Крім того, у ДТП постраждала дитина.

Інформатор Коломия розповідає деталі з посиланням на поліцію області.

18-річна мешканка Городенківської територіальної громади без водійського посвідчення кермувала автомобілем «NISSAN PRIMASTAR». Дівчина виїхала на зустрічну смугу й допустила зіткнення з мотоциклом “FORTE” без реєстраційного номерного знаку. Двоколісним керував 45-річний житель с. Остапківці. Обох поліцейські перевірили на стан сп’яніння: водійка була твереза, а от у мотоцикліста експертиза виявила 2,99 проміле алкоголю в крові. Ба більше, чоловік був позбавлений права керувати транспортними засобами на рік.

У результаті ДТП отримав тілесні ушкодження 8-річний пасажир мотоцикла, він доставлений до Коломийської ЦРЛ.

Слідчі Коломийського РВП розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Окрім цього на мотоцикліста складено два протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 130 та ч. 2 ст. 126 КУпАП.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору