Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Керамічна плитка – стильне та сучасне рішення для вашого дизайну

Плитка у світі будівництва вже давно займає передові позиції серед клієнтів. Це, без перебільшень, один з найпопулярніших та затребуваних матеріалів, а все за через її універсальність.

Уявити цей матеріал можна майже у кожному кутку вашої домівки й не тільки. Плитку активно використовують в оздобленні комерційних приміщень, закладів харчування, в приватних будинках та квартирах, адже її різноманітття забезпечує можливість підібрати бажане до будь-якого дизайну.

Крім того, чимало переваг має саме керамічна плитка. Завдяки своїм гарним технічним властивостям та різній ціновій категорії керамічна плитка стала популярним облицювальним матеріалом для кухні чи ванни, або технічних приміщень. А ще плитка для стін може стати чудовим рішенням для вашого ремонту, адже чимало її властивостей роблять її довговічною та практичною.

  • Такий матеріал має низьке водопоглинання, а тому часто використовується для ванної і кухні.
  • Теплопровідність, якою наділений матеріал, дозволяє встановлювати її для монтажу теплої підлоги.
  • З такою плиткою можна не хвилюватися, адже її міцність забезпечує захист від ударів та падінь, а ще вона стійка до подряпин.
  • Керамічна плитка при нагріванні не виділяє шкідливих речовин, а тому є екологічним та безпечним матеріалом.
  • Вона є легкою у догляді, плитку дуже зручно мити, також вона наділена гігієнічністю, адже покриття не таке вразливе до розвитку грибка та шкідливих бактерій, ніж, наприклад, дерево.

ВАННА

Ванна зазвичай найбільш мокра кімната в оселі, а тому господарі особливо уважно підбирають матеріал, яким можна облицювати поверхні у вбиральні. Керамічна плитка має низький рівень водопоглинання, а також стійкість до тривалого впливу води. Оскільки у ванних кімнатах волога не встигає швидко висохнути, то такі матеріали, як дерево можуть з часом деформуватися, плитка ж убезпечує власників від такого розвитку подій. Також ті, хто обрав саме керамічний варіант можна не боятися різкого розвитку грибка та плісняви, головне уважно слідкувати за швами.

КУХНЯ

Часто керамічну плитку обирають ще й для кухні. Завдяки своїм жаро- та водостійким властивостям плитка ідеально вписується в робочу атмосферу. Вона витримує наплив пару та води, а ще стійка до температури, тож не підведе господарів навіть зоні варильної повехні чи біля духовки. Різноманіття дизайнів керамічної плитки дозволяють зробити “фартх” біля поверхні максимально привабливим для вас.

Також керамічна плитка стане бездоганним варіантом для вашої тераси, коридору чи комірчини.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору