Коломия До сайту

Ремонт доріг у приватному секторі в Коломиї оминув кілька будинків сімей захисників | ВІДЕО

Нещодавно у мікрорайоні Достоєвського взялися асфальтувати кілька бічних вулиць. Після підготовчих робіт з незрозумілих причин підрядники полишили шматок дороги на вул. Квітковій біля осель захисників України. Дружини і матір військовослужбовців дарма намагались поговорити з міським головою особисто, а виконавці заявили, що полишили цей шматок дороги без асфальту за розпорядженням мера.

Рідні захисників попросили сприяння журналістів сайту Інформатор Коломия.

Наталка, дружина воїна, намагалась вияснити, чому не повних 80 метрів дороги лишили без асфальту. Сусідки – Ірина і Наталія також чекають з фронту своїх рідних. Нової дороги місцеві мешканці чекали понад 30 років, а тому нині хвилюються, що якщо зараз швидко не відреагувати, то цих кількадесят метрів так і залишаться без асфальтобетонного покриття.

А коли дружину захисника не пустили поговорити з міським головою та ще й скеровували то до управління комунального господарства, то до ЦНАПу, то на прийом до міського голови аж у серпні… Зрештою спільними зусиллями місцеві жительки і журналісти таки додзвонилися до міського голови. Що обіцяє сказав очільник Коломийської громади – дивіться у відео.

Отож міський голова на запитання про подальші дії спершу не готовий був пообіцяти вирішити ситуацію, та зрештою запевнив, що у понеділок (22 липня) порушить це питання на нараді.

Наталка Сандецька

Євгеній Чепусенко

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com