Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У фойє коломийського вокзалу розмістили інформаційні стенди кампанії “Час вийти на світло”

Громадська спілка “Ліга Сильних” ініціювала створення інформаційної кампанії про життєві історії людей з інвалідністю, аби показати, що ці люди здатні прийняти себе та стати активними учасниками суспільного життя. Коломияни мають змогу ближче познайомитися з героями цих стендів у фойє залізничної станції.

Повідомляє Інформатор.

Мета цієї кампанії – заохотити людей з інвалідністю та їх рідних вийти з тіні стереотипів іншості, бути собою та відкривати свій потенціал попри барʼєри в суспільстві.

Фотосесії для стендів відбулися у межах проєкту Empower Ukraine. Він спрямований на покращення умов життя для людей з інвалідністю та інших вразливих верств населення у Тернопільській, Черкаській та Івано-Франківській областях.

Кожна експозиція розповідає коротку історію з життя різних людей, які попри свій діагноз проховжуть рухатися вперед. Також біографії дублюються шрифтом Брайля – рельєфно-крапковим шрифт для читання людьми з порушенням зору.

Така виставка діятиме ще щонайменше тиждень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору