Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як на Коломийщині виготовляють тактичне спорядження для Сил оборони

Наші воїни – найкращі, а тому заслуговують найкращого спорядження. З такої ідеї починалось виробництво на U-WIN Protect і за роки роботи ця віра тільки підсилилась. Виробництво працює у форматі лабораторії, аби удосконалювати моделі для захисників України. 

У перший рік повномасштабної війни в Україні Коломийщина стала місцем, де об’єдналися релоковані менеджери, технологи, розробники й інші спеціалісти з виробництва.

Плитоноски, пояси РПС, напашники, підсумки під магазини, підсумки під планшети, підсумки під турнікети, сумки скиду, утилітарні підсумки, підсумки під рацію, підсумки під гідратори, підсумки під гранати, баули, аптечки, підсумки під ножі та мобільні телефони… Все це виготовляють на власних потужностях із перевірених сертифікованих матеріалів і фурнітури найвищої якості.

Інформатор Коломия розпитав, як це працює і як відгуки українських захисників вносять корективи у асортимент тактичного спорядження. – дивіться у відео.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору