Інформатор Коломия

ВЛАДА

Все вирішила гривня: на аукціоні з оренди лікарняної котельні й тепломережі в Городенці ціна злетіла в 5 разів

На початку липня відбувся англійський аукціон з оренди котельні разом з тепломережею лікарні інтенсивної терапії у Городенці. Охочих орендувати це приміщення було 5-ро. В ході аукціону вартість зросла в кілька разів.

Інформатор Коломия розповість деталі.

Йдеться про комунальне майно у Городенці на вул. Шептицького, 24-Е, що включає:

  • Площа приміщення котельні – 150,1 м².
  • Протяжність тепломережі 1,06 км погонних.

Орендодавцем є комунальне некомерційне підприємство “Городенківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” Городенківської міської ради.

На участь в цьому аукціоні подалося 5-ро учасників. На жаль, після проведення аукціону їхні дані система уже приховала.

Стартова ціна становила 19 151 грн/міс.

Майно повинно використовуватись лише за цільовим призначенням – для виробництва теплової енергії на твердому паливі для теплопостачання. Переможець аукціону повинен забезпечити безперебійне постачання тепловою енергією об’єктів, що приєднані до мереж даної котельні впродовж відповідних опалювальних періодах.

В ході трьох раундів цінові пропозиції злетіли у 5 разів. Точніше два учасники готові були сплачувати по 100 000 грн/міс. Та все вирішила всього 1 грн.

Відтак наразі право укласти договір оренди на 5 років належить учаснику, який готовий платити 100 001 грн щомісяця. В разі відмови право користуватися котельнею та тепломережею перейде до учасника, який був другим у списку.

Договір по цьому лоту наразі не підписаний. Контактна особа орендодавця (лікарні) зазначила, що кінцевий термін для підписання спливає 9 серпня.

Матеріали до аукціону на право оренди котельні та тепломережі в м. Городенка, вул. Шептицького 24-е. Колаж – Інформатор Коломия.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору