Інформатор Коломия

ВЛАДА

Активісти Коломиї збирають підписи на підтримку петиції щодо зони вигулу собак

Власники чотирилапих просять створити майданчик закритого типу для вигулювання собак. І навіть пропонують окреме місце для таких потреб. Свої вимоги активісти виклали у петиції до Коломийської міської ради. Підтримати ініціативу можна ТУТ.

Повідомляє Інформатор.

Авторка петиції Леся Мостова пропонує облаштувати майданчик закритого типу у міському парку ім. Кирила Трильовського.

Жінка обґрунтовує високу потребу у створенні такої зони конкретними тезами: за її спостереженнями містяни все активніше заводять улюбленців, а крім того у Коломиї проживає близько 15000 внутрішньо-переміщених осіб. Тим часом спеціального місця для вигулу собак досі у місті нема.

“Це створює певні незручності для мешканців міста та власників тварин, а також може негативно впливати на чистоту і порядок у місті”, – йдеться у петиції.

Окрім загорожі активістка просить обладнати майданчик лавочками, урнами або контейнерами для збору відходів та іншими елементами благоустрою.

Створення такого майданчика Леся Мостова пропонує включити до цільових бюджетних програм та проєкту бюджету на 2025 рік.

За свого боку власники собак готові долучатись до громадських слухань і активно допомагати у реалізації такого проєкту.

Наразі на сайті зібрано 154 з 200 необхідних підписів на підтримку цієї ініціативи.

Підтримати петицію можна ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору